Projekti usmjereni na jačanje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije

 
Arhiva projekti lpz-a

Projekti LPZ-a

18.10.
2018.

Osigurajte 80.000,00 kn za pokretanje vlastitog posla

Imate dobru poslovnu ideju? Želite pokrenuti vlastiti posao, ali trebate stručnu pomoć i vodstvo oko realizacije Vašeg poslovnog pothvata?

Više
22.10.
2018.
18.10.
2018.

INFO radionice

Besplatne info radionice za sve nezaposlene! U Vinkovcima, Vukovaru, Županji, Iloku i Otoku

Više
04.03.
2016.

Zbog dobrih rezultata i povratnih informacija Klub za zapošljavanje postaje stalna usluga Zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar

U četvrtak, 3.ožujka 2016. godine u Vukovaru je održana završna konferencija projekta „Učlani se u Klub za zapošljavanje – Napravi korak naprijed u traženju posla!“ gdje su široj javnosti predstavljeni rezultati četrnaestomjesečnog projekta.

Više
25.07.
2018.

Projekt "Sigurnim korakom do vlastitog posla"

Potencijal za razvoj poduzetništva u VSŽ postoji, a razne institucije, koje su ujedno članovi LPZ-a VSŽ, nude stručne usluge koje će ovim projektom biti usmjerene na razvijanje kompetencija nezaposlenih osoba u cilju samozapošljavanja. Projektom će se također ojačati i kapaciteti LPZ-a VSŽ za njegovo funkcionalno i održivo djelovanje

Više
09.08.
2018.

Projekt "Sigurnim korakom do vlastitog posla"

Nabavljena informatička oprema i promotivni materijali

Više
03.09.
2018.

Projekt "Sigurnim korakom do vlastitog posla"

Aktivnosti projekta po elementima

Više
22.12.
2015.

Održana konferencija Lokalnih partnerstava za zapošljavanje

Predstavnici Lokalnih partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Sisačko-moslavačke županije dana 22. prosinca 2015. godine u Vinkovcima su nazočili na konferenciji Lokalnih partnerstava za zapošljavanje.

Više
11.12.
2015.

Završena treća radionica u sklopu projekta EFoNet

U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. provedena je u okviru projekta EFoNet – Employment Fostering Network trodnevna radionica u razdoblju od 9. prosinca do 11. prosinca 2015. na temu studija predizvodljivosti i izvodljivosti.

Više
16.10.
2015.

Završena druga radionica u sklopu projekta EFoNet

U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. provedena je u okviru projekta EFoNet – Employment Fostering Network šestodnevna radionica u razdoblju od 5. do 16. listopada 2015. na temu postupaka javne nabave

Više
19.07.
2015.

U okviru projekta „INOVA“ provedeno istraživanje tržišta o potrebama hotelijera

U okviru projekta „INOVA- innovative initiative for employment of long term unemployed“, kojeg provodi Učilište Studium iz Vukovara, provedeno je istraživanje tržišta o potrebama hotelijera na području Vukovarsko-srijemske, Splitsko-dalmatinske, Istarske i Primorsko-goranske županije

Više
15.07.
2015.

Završena prva radionica u sklopu projekta EFoNet

U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. provedena je u okviru projekta EFoNet – Employment Fostering Network petodnevna radionica u razdoblju od 16. lipnja do 15. srpnja 2015. na temu revizije Akcijskog plana za provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Vukovarsko-srijemske županije.

Više
06.07.
2015.

Boljom prezentacijom vlastitih kvaliteta do bržeg pronalaska posla!

U sklopu projekta „Učlani se u Klub za zapošljavanje – Napravi korak naprijed u traženju posla“, a u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar, u svibnju je završena druga edukacija planirana projektom – Pisanje EU projekata za ruralni razvoj, dok se u lipnju održane aktivnosti za drugu grupu polaznika Kluba za zapošljavanje.

Više
20.01.
2015.

"EFoNet – Employment Fostering Network"

Projekt financiran iz programa IPA Komponenta IV. – Razvoj ljudskih potencijala u okviru grant sheme darovnice Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II.

Više
27.01.
2011.

“New MAP-Nova metodologija i plan zapošljavanja za grad Vukovar“

Projekt financiran iz programa IPA Komponenta IV. – Razvoj ljudskih potencijala – program Europske unije za Hrvatsku, u okviru grant sheme darovnice Lokalna partnerstva za zapošljavanje – Faza 3

Više
11.10.
2013.

“New STEP-Novi korak u jačanju partnerstva za zapošljavanje“

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, kroz program darovnice "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja"

Više